SIKOSAARI@ELOKUU

Nyt on tunnustettava, että Untuvikkona ja paRrakkaat ovat olleet laiskoja luontopolkuilemaan elokuussa. Alati kiihtyvä muuttoliikehdintä on keskittänyt lenkit kodin läheisille peltoaukeille, joten Sikosaari on jäänyt hieman vähemmälle tässä kuussa. Alkuviikosta ryhdistäydyin ja kävin katsomassa, että löytyykö rakkaalta luontopolulta jo syksyn merkkejä. Ja löytyihän niitä! Tässä muutamia kuvia metsälenkiltä.

Pikkulinnuilla oli selkeästi parveutumista meneillään. Metsässä kävellessä tuntui kuin puidenlatvojen katto olisi liikkunut koko ajan. Ja kyllähän se tavallaan liikkuikin. Kymmeniä ellei satoja peippoja, punavarpusia ja tinttejä suhahteli puiden latvoissa ja siemeniä syötiin niin, että huppuun ropisi koko ajan kaikkea mahdollista. Muutaman käpypomminkin onnistuin juuri ja juuri välttämään! Valitettavasi jokunen hirvikärpänenkin oli löytänyt metsään ja ilmeisesti erehtyi hiusten värityksen perusteella luulemaan pitkäkoipista Untuvikkoa hirveksi. Luuli väärin!

Huomenna Untuvikko lähtee neljän päivän lintuSeikkailulle Sidebyhyn. Pysykää kuulolla. Päivityksiä tulossa, jos vain suinkin kiikaroinneilta kerkeää!








Kommentit

Suositut tekstit